Dit is een demo-winkel. Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt.

084 - 0033876

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

De voordelen van buitenverlichting met sensor

Steeds meer mensen laten in hun tuin een buitenlamp met sensor monteren. Deze lamp gaat aan zodra de sensor beweging constateert in een bepaalde straal rond de plaats waar de lamp is opgehangen. Dit kan heel handig zijn als u ’s avonds laat in het donker thuiskomt. U vindt immers een stuk gemakkelijker de weg in uw tuin wanneer de buitenlamp met bewegingsmelder aangaat zodra u het pad op loopt. Zo voorkomt u dat u in het donker ergens over struikelt of ergens tegenaan loopt. De sensor buitenlamp blijft een aantal minuten branden - dit kunt u meestal zelf instellen - en gaat daarna automatisch weer uit. Zo wordt ook nog eens stroom bespaard ten opzichte van een buitenlamp die de hele avond en nacht brandt.

Buitenlamp met sensor als inbraakpreventie

Inbrekers houden meestal niet van te veel licht tijdens hun “werkzaamheden”. Dus heeft u buitenverlichting met sensor in uw tuin aangebracht, dan is de kans groot dat ze uw deur voorbijgaan en zich liever concentreren op een huis dat prettig in het duister is gehuld. De kans dat ze betrapt worden, is dan immers een stuk kleiner. Het is dan ook een goed idee om een buitenlamp met bewegingssensor te installeren in uw tuin. Sommige verzekeringsmaatschappijen raden het aanbrengen van buitenverlichting met sensor zelfs aan als maatregel tegen inbraak. Ook de politie adviseert om bij wijze van inbraakpreventie dergelijke verlichting in de tuin te plaatsen, zodat het inbrekers niet te gemakkelijk gemaakt wordt. Samen met goede sloten en dievenklauwen kan dit de kans op ongewenst bezoek van een inbreker aanzienlijk verkleinen.

Een buitenlamp met bewegingsmelder kopen?

U vindt in onze shop een uitgebreid assortiment van buitenlampen met sensor. U kunt ze kopen in verschillende prijsklassen en met lampen van verschillende sterkte. Als het er alleen om gaat inbrekers af te schrikken, dan kunt u volstaan met een lamp met een lager wattage. Wilt u goed zicht in uw tuin in het donker, dan neemt u een buitenlamp met sensor met een sterkere lamp erin, zodat u meer licht heeft. Bij ons kunt u een buitenlamp met bewegingsmelder snel en gemakkelijk online bestellen, waarna u hem binnen enkele dagen in huis heeft. Daarbij bieden we u de mogelijkheid om de reviews van andere kopers van buitenlampen met sensor te bekijken, waardoor u in staat bent een goede keuze te maken.

Selectie van buitenlampen met sensor

  • Modern
  • Klassiek
  • LED